Nataša Forstner Holešek o nabavi, pripravi in postrežbi hrane brez glutena v teoriji in praksi v Termah Dobrna

Vsako leto 16.5. obeležujemo mednarodni dan celiakije. V mesecu maju zato vsa društva za celiakijo v Evropi, ki smo vključena v Evropsko združenje društev za celiakijo (AOECS), še intenzivneje ozaveščamo splošno in strokovno javnost o celiakiji ter opozarjamo na težave, s katerimi se srečujejo bolniki v posamezni državi.
Med 10.5. in 18.5.2025 organiziramo številne aktivnosti, ki jih posvečamo letošnjemu mednarodnemu dnevu celiakije (MDC).
Danes (sreda, 14.5.2025) je Nataša Forstner Holešek v Termah Dobrna izvedla strokovno predavanje z naslovom: Nabava, priprava in postrežba hrane brez glutena v teoriji in praksi.
O predavateljici: Nataša Forstner Holešek, univ. dipl. inž. živil. tehnologije, podpredsednica Slovenskega društva za celiakijo (SDC), predsednica komisije SDC za certificiranje izdelkov, vodja projekta Licenciranje gostinskih in nastanitvenih obratov pri SDC in delegatka SDC pri AOECS.



