Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

V tednu restavracij (21.3.-30.3.2025) sodeluje tudi Gostilna Repolusk – vabljeni na odlično brezglutensko kosilo/večerjo

Od 21.3. do 30.3.2025 bo potekal teden restavracij – najokusnejši teden pomladi in največji slovenski kulinarični dogodek, ki povezuje in navdušuje ljubitelje kulinarike po vsej Sloveniji. Sodeluje rekordno število restavracij – 117, med njimi tudi prvič Gostilna Repolusk, v kateri ustvarja chef Janez Repolusk, dolgoletni član SDC, član programa EATING OUT pri SDC in priznan predavatelj o pripravi brezglutenske prehrane.

Chef Janez Repolusk nima magisterija zato, da bi le pogreval stare recepte, temveč zato, da jih preoblači v svoje ‘srajčke’. Za prihajajoči Teden restavracij boste lahko njegove kreacije premierno spoznali tudi vi – če boste pravočasno rezervirali mizo.

vivi.si

Gostilna Repolusk ob “klasični glutenski” hrani, nudi tudi 100% varno brezglutensko hrano (100% brez glutena, 100% čiste površne, 100% brez kontaminacije, 100% izobražen kader). Vabljeni na odlično in tudi za bolnike s celiakijo varno hrano – tako v tednu restavracij kot tudi sicer. Rezervacije za teden restavracij se odprejo 10.3.2025, in sicer na spletni strani www.tedenrestavracij.si.

chef Janez Repolusk (Gostilna Repolusk, Srednji Dolič 1, 2382 Mislinja), foto: vivi.si

Chef Janez Repolusk je tudi priznan predavatelj. Vabljeni na njegovo predavanje, ki bo v ponedeljek, 10.3.2025, ob 18. uri, v Slovenj Gradcu: