V tednu restavracij (21.3.-30.3.2025) sodeluje tudi Gostilna Repolusk – vabljeni na odlično brezglutensko kosilo/večerjo
Od 21.3. do 30.3.2025 bo potekal teden restavracij – najokusnejši teden pomladi in največji slovenski kulinarični dogodek, ki povezuje in navdušuje ljubitelje kulinarike po vsej Sloveniji. Sodeluje rekordno število restavracij – 117, med njimi tudi prvič Gostilna Repolusk, v kateri ustvarja chef Janez Repolusk, dolgoletni član SDC, član programa EATING OUT pri SDC in priznan predavatelj o pripravi brezglutenske prehrane.
Chef Janez Repolusk nima magisterija zato, da bi le pogreval stare recepte, temveč zato, da jih preoblači v svoje ‘srajčke’. Za prihajajoči Teden restavracij boste lahko njegove kreacije premierno spoznali tudi vi – če boste pravočasno rezervirali mizo.
Gostilna Repolusk ob “klasični glutenski” hrani, nudi tudi 100% varno brezglutensko hrano (100% brez glutena, 100% čiste površne, 100% brez kontaminacije, 100% izobražen kader). Vabljeni na odlično in tudi za bolnike s celiakijo varno hrano – tako v tednu restavracij kot tudi sicer. Rezervacije za teden restavracij se odprejo 10.3.2025, in sicer na spletni strani www.tedenrestavracij.si.

Chef Janez Repolusk je tudi priznan predavatelj. Vabljeni na njegovo predavanje, ki bo v ponedeljek, 10.3.2025, ob 18. uri, v Slovenj Gradcu:
