V Novem mestu kuharska delavnica peke krofov in drugih pustnih dobrot
V petek, 7.2.2025 (popoldne/večer) je v Novem mestu potekala kuharska delavnica peke krofov in drugih pustnih dobrot.
Kuharsko delavnico je vodila Majda Jurše, inž. živ. in prehrane, članica izvršnega odbora SDC, predsednica podružnice SDC Celje, voditeljica praktičnega dela izobraževanj kuharskega osebja pri SDC z več kot 30 letnimi izkušnjami s pripravo brezglutenske prehrane.
Hvala Novo mesto, hvala Dolenjska. Na svidenje …
Kuharske delavnice v SDC izvajamo po vsej Sloveniji, in sicer bo naslednji že:
- v torek, 11.2.2025, s pričetkom ob 16. uri, v Brežicah in
- v soboto, 15.2.2025, od 15. do 19. ure, v Naklem na Gorenjskem. Udeleženci bodo, pod vodstvom izkušene mojstrice Danice Rozman, pripravljali krrofe, flancate in kuharske umetnije iz prosene kaše. Za animacijo za otroke bo poskrbela naša mlada članica Neža. Informacije in prijave: gorenjska@drustvo-celiakija.si.
Vabljeni k spremljanju:



