V Mariboru kar dve kuharski delavnici peke krofov in drugih pustnih dobrot
V soboto, 1.2.2025, je podružnica Slovenskega društva za celiakijo Podravje (SDC Podravje) v Mariboru organizirala kar dve kuharski delavnici peke krofov in drugih pustnih dobrot, in sicer dopoldansko s pričetkom ob 8:30 in popoldansko s pričetkom ob 14. uri.
Kuharski delavnici je vodila Majda Jurše, inž. živ. in prehrane, članica izvršnega odbora SDC, predsednica podružnice SDC Celje, voditeljica praktičnega dela izobraževanj kuharskega osebja pri SDC z več kot 30 letnimi izkušnjami s pripravo brezglutenske prehrane.
Kuharske delavnice v SDC izvajamo po vsej Sloveniji, in sicer bo naslednja že v petek, 7.2.2025, s pričetkom ob 15:30 v Novem mestu.
Vabljeni k spremljanju:



























































@sloceliakija ♬ Relax – Michael Silverman
@sloceliakija #DespegaConOreo ♬ 639 Hz – Sound Of Nature & Albert Van Deyk
@sloceliakija ♬ Njam, njam, njam, njam – Nykk Deetronic