Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

V Kuhinji pod kozolcem (Jožefov sejem, Bistrica ob Sotli) v kuhanju golaža sodelovala tudi ekipa SDC

Danes (nedelja, 16.3.2025) je v Bistrici ob Sotli v organizaciji Društva vinogradnikov in kletarjev Šempeter in Občine Bistrica ob Sotli, ob sodelovanju Slovenskega društva za celiakijo (SDC), pripravilo kuhanje golaža v Kuhinji pod kozolcem (Jožefov sejem).

Ker si vsi želimo popestriti izbor jedi, smo v SDC letos ponovno z veseljem sodelovali na navedeni prireditvi.

SDC je na prireditvi zastopala ekipa podružnice društva iz Celja, ki je pripravila, kot je sedaj že navada, odlični 100% brezglutenski golaž.

V sklopu prireditve je potekalo tudi druženje s kulturnim programom in živo glasbo.

Slovensko društvo za celiakijo se za povabilo k sodelovanju in za organizacijo prireditve najlepše zahvaljuje občini Bistrica ob Sotli ter Društvu vinogradnikov in kletarjev Šempeter.

Se ponovno vidimo drugo leto.