V Celju kuharska delavnica velikonočnih brezglutenskih dobrot
Podružnica Slovenskega društva za celiakijo Celje (SDC Celje) je v sredo, 2.4.2025, v prostorih Srednje zdravstvene šole Celje, pripravila kuharsko delavnico velikonočnih brezglutenskih dobrot.
Delavnico je vodila naša dolgoletna članica in izvajalka kuharskih delavnic ter aktualna štrudlmojstrca Ivica Milat.
Naslednji kuharski delavnici velikonočnih brezglutenskih dobrot Slovenskega društva za celiakijo bosta že v soboto, 5.4.2024:
- v Mariboru z Vesno Hedl (s pričetkom ob 8:30; informacije so na voljo na: podravje@drustvo-celiakija.si / 041 420 149) in
- v Postojni z Majo Piskernik (s pričetkom ob 10. uri; informacije so na voljo na: primorska@drustvo-celiakija.si / 041 489 054).

























