Tečaj kuhanja in peke kruha
V ljubljanski podružnici smo 16. 4. 2010, v Miele centru organizirali tečaj kuhanja in peke brezglutenskega kruha. Na tečaju je bilo prisotnih 18 članov podružnice, ki so aktivno sodelovali pri pripravi različnih jedi. Tečaj je vodila Majda Jurše, vsem bolj znana kot dobitnica nemalo zlatih kuhalnic na vsakoletnih športnih igrah SDC. Za udeležence je pripravila recepture po katerih so tečajniki pripravljali jedi, ob tem pa so bili seveda potrebna tudi ustna navodila predavateljice. Udeležeci so skozi 5 urni tečaj pridobili ustezno znanje in izkušnje, ki jim bodo koristila pri nadaljnem kuharskem delu v domačem okolju.
Tečaj smo sklenili z degustacijo pripravljenih jedi in klepetom. S tečajem smo bili zadovoljni, saj je bil zanimiv in poučen, jedi so bile okusne, dosežen pa je bil tudi namen tečaja.
Ker je še nekaj zanimanja za tečaj ga bomo v jesenskem času ponovili.































