Pasti v brezglutenski prehrani
V prostorih OŠ Antona Žnideršiča v Ilirski Bistrici smo dne 26.1.2013 organizirali predavanje na temo »Pasti v brezglutenski prehrani, ki izvirajo iz proizvodnje hrane«.
Predavala nam je strokovnjakinja živilske tehnologije gospa Marjetka Kreševec. Na predavanju je bil poudarek na malenkostih iz proizvodnje hrane, ki lahko škodijo pri vsakodnevnem življenju bolnikom s celiakijo. Udeleženci predavanja so zelo pozorno poslušali, saj so zvedeli veliko novih informacij.
![](https://new.drustvo-celiakija.si/wp-content/uploads/2022/05/Predavanje_pasti_v_brezglutenski_prehrani_2.jpg)
![](https://new.drustvo-celiakija.si/wp-content/uploads/2022/05/Predavanje_pasti_v_brezglutenski_prehrani_1.jpg)
![](https://new.drustvo-celiakija.si/wp-content/uploads/2022/05/Predavanje_pasti_v_brezglutenski_prehrani_3.jpg)
![](https://new.drustvo-celiakija.si/wp-content/uploads/2022/05/Predavanje_pasti_v_brezglutenski_prehrani_4.jpg)
![](https://new.drustvo-celiakija.si/wp-content/uploads/2022/05/Predavanje_pasti_v_brezglutenski_prehrani_5.jpg)
![](https://new.drustvo-celiakija.si/wp-content/uploads/2022/05/Predavanje_pasti_v_brezglutenski_prehrani_6.jpg)
![](https://new.drustvo-celiakija.si/wp-content/uploads/2022/05/Predavanje_pasti_v_brezglutenski_prehrani_7.jpg)