[Odprta kuhinja] Preverjeni recept mojstrice Danice Rozman – brezglutenski kruh
V ponedeljek, 3.3.2024 je v okviru Delove Odprte kuhinje – portala za dnevni odmerek kulinaričnega oddiha (odprtakuhinja.delo.si) izšel prispevek Brezglutenski kruh: preverjeni recept mojstrice brezglutenske peke. Vabljeni k branju in deljenju prispevka.
Danica Rozman je naša dolgoletna članica, ki je pred kratkim vodila dve kuharski delavnici na Gorenjskem.

Tako pa je potekala kuharska delavnica Slovenskega društva za celiakijo pod vodstvom Danice Rozman v soboto, 22.2.2025:
@sloceliakija V Naklem pravkar poteka kuharska delavnica #slovenskodrustvozaceliakijo #SDC #celiakija #aoecs #together4coeliacs #aoecsglutenfreealliance #glutenfreealliance #sloveniancoeliacs #sloveniancoeliacsociety ♬ Good Energy – Jeppe Reil
@sloceliakija Brezglutenske dobrote v Naklem. Kuharska delavnica je uspela 😋😋😋 #slovenskodrustvozaceliakijo #SDC #celiakija #aoecs #together4coeliacs #aoecsglutenfreealliance #glutenfreealliance #sloveniancoeliacs #sloveniancoeliacsociety ♬ Happy – Erik
@sloceliakija Vse brezglutenske dobrote so v Naklem zmazali 🫠 #slovenskodrustvozaceliakijo #SDC #celiakija #aoecs #together4coeliacs #aoecsglutenfreealliance #glutenfreealliance #sloveniancoeliacs #sloveniancoeliacsociety ♬ Food Vlogger – Audiodeity