Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

[Odprta kuhinja] Preverjeni recept mojstrice Danice Rozman – brezglutenski kruh

V ponedeljek, 3.3.2024 je v okviru Delove Odprte kuhinje – portala za dnevni odmerek kulinaričnega oddiha (odprtakuhinja.delo.si) izšel prispevek Brezglutenski kruh: preverjeni recept mojstrice brezglutenske peke. Vabljeni k branju in deljenju prispevka.

Danica Rozman je naša dolgoletna članica, ki je pred kratkim vodila dve kuharski delavnici na Gorenjskem.

Danica Rozman, Foto: Arhiv Slovenskega društva za celiakijo (22.2.2025)


Tako pa je potekala kuharska delavnica Slovenskega društva za celiakijo pod vodstvom Danice Rozman v soboto, 22.2.2025:

@sloceliakija V Naklem pravkar poteka kuharska delavnica #slovenskodrustvozaceliakijo #SDC #celiakija #aoecs #together4coeliacs #aoecsglutenfreealliance #glutenfreealliance #sloveniancoeliacs #sloveniancoeliacsociety ♬ Good Energy – Jeppe Reil

@sloceliakija Brezglutenske dobrote v Naklem. Kuharska delavnica je uspela 😋😋😋 #slovenskodrustvozaceliakijo #SDC #celiakija #aoecs #together4coeliacs #aoecsglutenfreealliance #glutenfreealliance #sloveniancoeliacs #sloveniancoeliacsociety ♬ Happy – Erik

@sloceliakija Vse brezglutenske dobrote so v Naklem zmazali 🫠 #slovenskodrustvozaceliakijo #SDC #celiakija #aoecs #together4coeliacs #aoecsglutenfreealliance #glutenfreealliance #sloveniancoeliacs #sloveniancoeliacsociety ♬ Food Vlogger – Audiodeity