Na Gorenjskem kuharska delavnica in pohod na Stari Ljubelj
V podružnici Slovenskega društva za celiakijo za Gorenjsko so v soboto, 17.2.2024, pripravili kuharsko delavnico, ki jo je vodila naša članica in vodja slaščičarne Aurora Simona Dimovska.
Na kuharski delavnici, ki je potekala v Medgeneracijskem centru Naklo, so udeleženci pripravili slani kolač z mletim mesom, pizza žepke, potico in presenečenje, pri čemer so uporabljali izključno sestavine brez glutena in tudi brez laktoze.
Tudi tokratna kuharska delavnica je bila namenjena vsem generacijam, pri čemer je animatorka Romana poskrbela za obilo zabavnih iger za otroke in mladostnike.
Po kuharski delavnici je sledil še pohod na Stari Ljubelj in na koči so udeleženci z veseljem pojedli vse dobrote, ki so jih predhodno pripravili na kuharski delavnici.
Oba dogodka sta odlično uspela in ju velja ponoviti.