Kuharska delavnica peke krofov in drugih pustnih dobrot v Brežicah
V torek, 11.2.2025 (popoldne/večer) je v Brežicah potekala kuharska delavnica peke krofov in drugih pustnih dobrot.
Kuharsko delavnico je vodila Majda Jurše, inž. živ. in prehrane, članica izvršnega odbora SDC, predsednica podružnice SDC Celje, voditeljica praktičnega dela izobraževanj kuharskega osebja pri SDC z več kot 30 letnimi izkušnjami s pripravo brezglutenske prehrane.
V SDC kuharske delavnice izvajamo po vsej Sloveniji, in sicer bo naslednja že v soboto, 15.2.2025, od 15. do 19. ure, v Naklem na Gorenjskem. Udeleženci bodo, pod vodstvom izkušene mojstrice Danice Rozman, pripravljali krofe, flancate in kuharske umetnije iz prosene kaše. Za animacijo za otroke bo poskrbela naša mlada članica Neža. Informacije in prijave: 041 436 410 in gorenjska@drustvo-celiakija.si.
Vabljeni k spremljanju:



Brežice, 11.2.2025