Kuharska delavnica »BG bureki, pite, zavitki,….« v Celju
Podružnica Slovenskega društva za celiakijo Celje (SDC Celje) je v sredo, 7.5.2025, v prostorih Srednje zdravstvene šole Celje, pripravila kuharsko delavnico »BG bureki, pite, zavitki,….«.
Delavnico je vodila naša dolgoletna članica in izvajalka kuharskih delavnic Djenada Alekić.
Naslednje kuharske delavnice Slovenskega društva za celiakijo bodo že kmalu, in sicer:
- v soboto, 10.5.2025 v Mariboru – kuharska delavnica za otroke (info + prijave: 041 420 149);
- v soboto, 17.5.2025 (Sečovlje, Naklo in Ljubljana)
- kuharska delavnica priprave morskih dobrot (Sečovlje, info + prijave: 041 489 054)
- kuharska delavnica z italijanskim prizvokom (Naklo, info + prijave: 041 436 410)
- kuharska delavnica za otroke (Ljubljana, info + prijave: 041 436 410)
V nedeljo, 11.5.2025, ob 18 uri, pripravljamo premiero preko spleta … Show cooking z Megi Fras … vse informacije bomo objavili kmalu na naših spletnih kanalih. Vabljeni k spremljanju 🙂
V torek, 13.5.2025, ob 20. uri, nadaljujemo s spletno šolo celiakije, tokratni predavatelj bo doc. dr. Evgen Benedik. Info + prijave: tukaj.






